mandag 31. mars 2014

Kos dagen derpå

I helgen holdt vi åpent på showroom, både lørdag og søndag. Masse folk kom innom, vi solgte oss tomme for både det ene og det andre. Det er alltid litt kos å komme på jobb påfølgende mandag etter at vi har hatt åpent. Da er det friske blomster i vasene, det er ryddig både på pakkedisken og på gulvet. Bakrommene derimot, der er det fullere enn vanlig, for er jo alt rotet stappa inn...


Vi har forsøkt å definere hva showroom er så godt vi kan, det er ikke en butikk selv om det ser sånn ut. Vi holder til i et gammelt butikklokale, det har vært butikk der siden slutten av 1800-tallet vil jeg tro, gården er i alle fall så gammel. Grunnen til at vi har valgt å holde fast på showroom er at vi ikke har åpent så ofte. En butikk bør ha åpent og se ryddig ut oftere enn en helg i måneden, og det har vi ikke kapasitet til. Det går an å komme innom i ukedagene også, men da er det som regel esker og emballasje-tema som gjelder på golvet. Mange har ønsket seg at vi holder åpent på en ukedag, og vi ser på mulighetene i tiden som kommer.



Fullt av nyheter er det i alle fall, både i nettbutikken og på showroom. House of Rym-serviset er en stor favoritt for oss keiserne selv, jeg har startet dagen med kaffe i lik kopp som karsen spirer i en liten uke nå. Uashmamaposer var det mange som kjøpte i helgen, vi har de fleste størrelser inne nå. De er fine til så mangt, om det er noen igjen til påske skal vi ta med et par hjem til påskeliljer og perleblomster. Er det tomt gjør ikke det noe, for messingpottene fra H. Skjalm P. står klare til å fylles. De blir vi ikke lei, de blir bare finere og finere.



Påske blir det i alle fall, og vi gleder oss til både overnattingsgjester, god mat og god tid. Påskeserviset som ble degradert til loppiskassen får ikke noen ny sjanse, men House of Rym-kopper på gul voksduk kommer til å sette påskestemningen hjemme hos oss. Som jeg gleder meg!

Ha en fin kveld!
Kristian

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar