tirsdag 30. april 2013

Tell me more

Keiserne ligger litt etter med presentasjonen av nye merker. Tell me more er et som ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener, for dette er fine saker altså. Keiserne reiste til messen i Stockholm med en god del kryss i boka for forhåndsbestilte ting, og et åpent sinn for nye oppdagelser. Svenske Market29 står bak Tell me more, og keiserne ble dratt mot standen fra god avstand. Få, men råfine ting gjorde saken enkel. Dette var ting som passet godt sammen, og tålte å stå alene.



To av putene er sydd av tykk bomullskanvas, mens den tredje deler materiale og tekstur med kurven som holder styr på palmen på bildene. Tykt bomullstau som er både grovt og mykt å ta på, sammen med putene med print er dette perfekt for våren og sommeren.




Lampa over putene får du også kjøpt i nettbutikken, en gullampe skal man ikke kimse med. Kanskje er det akkurat det du trenger for å tilføre litt glamour i hverdagen? Keiserne har sett etter en plass å henge den, og med litt endringer kan det hende den blir helt perfekt i gangen. Gangen har ikke vinduer, mange sko og skjerf, stakkars. Da kan det hjelpe med litt gull.



I dag feirer keiserne ettårsdagen for Dekoratørens første steg for å realisere butikkdrømmen. Kombinert med en panisk diett for å bli tynne til Bloggbliss i København om en måned, blir det mer behersket enn hva det kunne blitt. Nåja, det skal være like mange kalorier i en halv flaske champagne som i en vaffelplate, og da blir prioriteringen enkel...

Ha en strålende tirsdagskveld, kom mai du skjønne MILDE!
Dekoratøren

2 kommentarer:

  1. Alle putene falt i smak! Takk for introduksjon, merket er nytt for meg :) Håper dere hadde en fin feiring klem fra Mona

    SvarSlett
  2. Et herlig nytt merke som går rett inn hos meg :)
    Den lampa driver jeg og spinner rundt etter plass for, for den er bare helt skjønn! Håper plassen dukker opp snart...

    Ha en videre deilig start på denne skjønne vårmåneden!
    Klem fra Tove, FjordBy

    SvarSlett